Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/11300
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛукьяница, В. В.-
dc.date.accessioned2017-01-13T11:27:31Z
dc.date.accessioned2017-07-13T06:36:11Z-
dc.date.available2017-01-13T11:27:31Z
dc.date.available2017-07-13T06:36:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛукьяница, В. В. Использование культуры живых бактерий в качестве биосенсоров для исследований структурных изменений воды / В. В. Лукьяница // Доклады БГУИР. - 2016. - № 7 (101). - С. 362-364.ru_RU
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/11300-
dc.description.abstractНа примере воздействия лазерного облучения на структуру воды показана возможность использования биосенсоров (живых бактерий) для обнаружения и визуализации молекулярных кластеров, образующихся в жидкой воде. Определены также размеры этих кластеров.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherБГУИРru_RU
dc.subjectдоклады БГУИРru_RU
dc.subjectструктурные изменения водыru_RU
dc.subjectлазерное облучениеru_RU
dc.subjectдоменru_RU
dc.subjectбиосенсорru_RU
dc.subjectstructural changes in the waterru_RU
dc.subjectlaser irradiationru_RU
dc.subjectdomainru_RU
dc.subjectbiosensoru_RU
dc.titleИспользование культуры живых бактерий в качестве биосенсоров для исследований структурных изменений водыru_RU
dc.title.alternativeThe usage of live cultured bacteria as biosensors for research of water structure changesru_RU
dc.typeArticleru_RU
local.description.annotationThe possibility of using biosensors (live bacteria) for revealing and visualization of molecular clusters which form in fluid water was shown by the example of the effect of laser irradiation on the water structure. The transverse dimensions of these clusters were also defined.-
Appears in Collections:№7 (101)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lukianitsa_Ispolzovaniye.PDF540.38 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.