Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/33710
Title: О методической организации языкового материала при обучении чтению и пониманию иноязычной литературы студентов второй ступени высшего образования
Other Titles: On the methodical organization of the linguistic material while teaching 2-nd level students of higher education to read and understand foreign literature
Authors: Шелягова, Т. Г.
Зюзенкова, О. М.
Keywords: материалы конференций;категория модальности;модуль;высказывание;the category of modality;module;utterance
Issue Date: 2018
Publisher: БГУИР
Citation: Шелягова, Т. Г. О методической организации языкового материала при обучении чтению и пониманию иноязычной литературы студентов второй ступени высшего образования / Т. Г. Шелягова, О. М. Зюзенкова // Высшее техническое образование : проблемы и пути развития = Engineering education: challendes and developments : материалы IХ Международной научно-методической конференции, Минск, 1-2 ноября 2018 года / редкол. : В. А. Богуш [и др.]. – Минск : БГУИР, 2018. – С. 513 – 516.
Abstract: В статье рассматриваются вопросы значения категории модальности в понимании иноязычного научного и профессионального текста при обучении студентов второй ступени иноязычного образования.
Alternative abstract: The article addresses the issue of teaching post-graduate students how to deal with the problem of understanding the role of the category of modality which constitutes the overall content of a sentence. The conclusion is based on the results obtained by the analysis of foreign scientific and technical literature.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/33710
Appears in Collections:Высшее техническое образование: проблемы и пути развития : материалы IХ Международной научно-методической конференции (2018)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sheyahova_O.PDF397.61 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.