DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Сорока, А. И. | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-06T07:25:01Z | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-18T12:22:52Z | - |
dc.date.available | 2016-02-06T07:25:01Z | - |
dc.date.available | 2017-07-18T12:22:52Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Сорока, А. И. База знаний интеллектуальной обучающей системы по кулинарии / А. И. Сорока // Дистанционное обучение – образовательная среда XXI века : материалы IX международной научно-методической конференции (Минск, 3-4 декабря 2015 года). – Минск : БГУИР, 2015. – C. 171 – 172. | ru_RU |
dc.identifier.uri | https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/5501 | - |
dc.description.abstract | Nowadays information technologies reached so high level that it is possible to create intelligent
systems even in such common subject area as a cookery. Such systems would help users to increase their level of
knowledges in cookery, to gain experience in this area, to learn new recipes, new methods of cooking food and
even to cook a simple dinner. One of the approaches to build a cookery knowledge base for intelligent cookery
system is presented in this work. | ru_RU |
dc.language.iso | ru | ru_RU |
dc.publisher | БГУИР | ru_RU |
dc.subject | материалы конференций | ru_RU |
dc.subject | интеллектуальная обучающая система | ru_RU |
dc.subject | формальный графовый язык | ru_RU |
dc.title | База знаний интеллектуальной обучающей системы по кулинарии | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Дистанционное обучение - образовательная среда XXI века (2015)
|