Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/56855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPeng Haoyu-
dc.coverage.spatialМинскen_US
dc.date.accessioned2024-08-06T07:58:41Z-
dc.date.available2024-08-06T07:58:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationPeng Haoyu. Automated meals ordering system / Peng Haoyu // Информационные технологии и управление : материалы 60-ой научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов, Минск, 22–26 апреля 2024 года / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; редкол.: Л. Ю. Шилин [и др.]. – Минск, 2024. – С. 28–29.en_US
dc.identifier.urihttps://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/56855-
dc.description.abstractThis study focuses on designing and implementing an online ordering system in the catering industry to achieve business information management and personnel management. Additionally, it explores the impact of automated processing on industry development.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherБГУИРen_US
dc.subjectматериалы конференцийen_US
dc.subjectordering systemen_US
dc.subjectonline ordering systemen_US
dc.subjectbusiness information managementen_US
dc.titleAutomated meals ordering systemen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Информационные технологии и управление : материалы 60-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Peng _Haoyu_Automated.pdf630.07 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.