Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/5501
Title: База знаний интеллектуальной обучающей системы по кулинарии
Authors: Сорока, А. И.
Keywords: материалы конференций;интеллектуальная обучающая система;формальный графовый язык
Issue Date: 2015
Publisher: БГУИР
Citation: Сорока, А. И. База знаний интеллектуальной обучающей системы по кулинарии / А. И. Сорока // Дистанционное обучение – образовательная среда XXI века : материалы IX международной научно-методической конференции (Минск, 3-4 декабря 2015 года). – Минск : БГУИР, 2015. – C. 171 – 172.
Abstract: Nowadays information technologies reached so high level that it is possible to create intelligent systems even in such common subject area as a cookery. Such systems would help users to increase their level of knowledges in cookery, to gain experience in this area, to learn new recipes, new methods of cooking food and even to cook a simple dinner. One of the approaches to build a cookery knowledge base for intelligent cookery system is presented in this work.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/5501
Appears in Collections:Дистанционное обучение - образовательная среда XXI века (2015)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
260218.PDF743.9 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.