Skip navigation
Please use this identifier to cite or link to this item: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/56855
Title: Automated meals ordering system
Authors: Peng Haoyu
Keywords: материалы конференций;ordering system;online ordering system;business information management
Issue Date: 2024
Publisher: БГУИР
Citation: Peng Haoyu. Automated meals ordering system / Peng Haoyu // Информационные технологии и управление : материалы 60-ой научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов, Минск, 22–26 апреля 2024 года / Белорусский государственный университет информатики и радиоэлектроники ; редкол.: Л. Ю. Шилин [и др.]. – Минск, 2024. – С. 28–29.
Abstract: This study focuses on designing and implementing an online ordering system in the catering industry to achieve business information management and personnel management. Additionally, it explores the impact of automated processing on industry development.
URI: https://libeldoc.bsuir.by/handle/123456789/56855
Appears in Collections:Информационные технологии и управление : материалы 60-й научной конференции аспирантов, магистрантов и студентов (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Peng _Haoyu_Automated.pdf630.07 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record Google Scholar

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.